Jazzklubben är medarrangör till två lunchkonserter på Hammarbacken i Ludvika i Kultur & Fritidsförvaltningens regi. Fri entré till båda dessa evenemang!

 

Torsdag 5 juli kl 12.00

Roland Keijser och Folke E Larsson

På tu man hand med Roland Keijser saxofon och flöjt och Folke E Larsson piano. Ett spännande musikaliskt möte med en av landets bästa jazzmusiker på saxofon: Roland Keijser, med rötter i Grängesberg, och evigt unge pianisten Folke E Larsson från Ludvika.

 

Torsdag 26 juli kl 12.00

Kjell Berglunds trio

För tredje året i rad ger Kjell Berglunds trio en lunchkonsert med lättlyssnad jazz (fjolårets konsert drog en storpublik på 240 personer). Trion har följande sättning: Kjell Berglund trumpet, Totti Allard gitarr, Lars Ekström bas och sång.

I samband med konserten kommer Lennart Wikströms jazzstipendium att delas ut till sångerskan Ylva Holmdahl och till saxofonisten Sandra Johansson. Båda kommer också att ge prov på sina färdigheter i var sitt nummer.

Se även under "Jazzstipendium" i menyn till vänster!

Traditionsenligt anordnar Jazzklubben Hemvändarjazz på Gammelgården i Ludvika

Onsdag 15 augusti kl 19.00

Jazz med hemvändande trumpetarna Lennart ”Kvarten” Axelsson från Hamburg i Tyskland och Kjell Berglund från Brighton har blivit till en mycket  populär tradition som år efter år drar stor publik till Långa Ladan på Gammelgården. Som  vanligt backas de upp av lokala musiker: Thord Önnerud tenorsaxofon, Folke E Larsson /Inger Hägglund piano, Ingemar Lissmyr bas och Kjell Hägglund trummor. Medverkar gör också sångerskan Ing-Marie Lerström.

Entré 120:-. Servering i pausen.

Senaste kommentaren

13.10 | 11:01

Hej!
Stor eloge till Lasse med medarbetare, som ordnar dessa fantastiska jazzkväll ar!!
Synd att inte fler uppskattar /upptäcker
.
Massor med ✨ och 💕 hjärtan till er!
från "stamgäster i hörnet"

13.09 | 17:06

Pelle L omoderna fyran. Var ?

19.03 | 15:30

Hej!

Jag undrar om vi skulle få komma och spela hos er i höst.

Vi är förutom undertecknad:
Britta Virves Piano
Jon Henriksson Kontrabas
Karl-Henrik Ousbäck Trummor

Vi har nyligen släppt ett kritike

30.01 | 10:10

Jag vill boka två biljetter (pensionärer) till Klas Toressons session 16/2 -22. Är det bara att swisha beloppet och ange namn?

Dela den här sidan