Jazz i Gonäs

Lördag 16 juli mellan kl 13 – 15 hålls för första gången ”Jazz i Gonäs”, en mysig picknick-konsert i ett hjärtligt möte mellan musiker och publik. Initiativtagarna heter Niklas Bergström och Linnea Jonsson, två frilansmusiker med jazzkandidatexamen från musikhögskolorna i Malmö och Stockholm. Konserten äger rum på Gonäsheden 23 där Niklas pappa har en gård.

Det är fri entré (frivilligt bidrag mottages). Publiken uppmanas att ta med egen stol, och något gott att äta och dricka. Fika finns till försäljning och ett begränsat antal stolar finns till utlåning. Parkering finns men samåkning uppmuntras. Nära till hållplats för busslinje 294 (kl 11.45 från Ludvika Resecentrum) och 295 (kl 14.55 från Gonäsheden). Vid regn sker konserten i ladan.

Niklas Bergström & Linnea Jonsson Sommarkvartett

Niklas, piano och Linnea, trumpet och sång har spelat duojazz i fyra år. Deras repertoar består av Povel Ramel, Monika Zetterlund och favoritlåtar ur den amerikanska sångboken varvat med egen musik. Duon är uppmärksammade för sina varma och lekfulla konserter. Till ”Jazz i Gonäs” har de bjudit in Leksandsgitarristen Viktor Björk och kontrabasisten Alfred Bäckman från Uppsala. Tillsammans bildar de ett band av fyra spännande röster från dagens svenska jazzscen. Vännerna träffades på Skurups folkhögskola och återförenas nu i en somrig konsert bestående av visor, jazz och egna kompositioner.

Senaste kommentaren

13.10 | 11:01

Hej!
Stor eloge till Lasse med medarbetare, som ordnar dessa fantastiska jazzkväll ar!!
Synd att inte fler uppskattar /upptäcker
.
Massor med ✨ och 💕 hjärtan till er!
från "stamgäster i hörnet"

13.09 | 17:06

Pelle L omoderna fyran. Var ?

19.03 | 15:30

Hej!

Jag undrar om vi skulle få komma och spela hos er i höst.

Vi är förutom undertecknad:
Britta Virves Piano
Jon Henriksson Kontrabas
Karl-Henrik Ousbäck Trummor

Vi har nyligen släppt ett kritike

30.01 | 10:10

Jag vill boka två biljetter (pensionärer) till Klas Toressons session 16/2 -22. Är det bara att swisha beloppet och ange namn?

Dela den här sidan